Uitslagen 2023

17 juni 2023 - De allereerste TT City Run startte vanmiddag op het circuit in Assen. De TT Run en Asserstadsloop hebben de krachten gebundeld en dat valt in de smaak.


Ruim 2.000 lopers vonden via het heilige asfalt de weg naar de binnenstad. "Een jaar geleden hebben we bekeken of we twee unieke evenementen - die op de tijdlijn best dichtbij elkaar zaten - samen konden voegen tot één loop, omdat je daarmee het unieke karakter krijgt van snelheid, circuit, motoren en onze fantastische binnenstad in Assen. En dit is de eerste editie", legt organisatie Stefan Zevenberg enthousiast uit.


'Veel mooier'

De deelnemers konden kiezen tussen 5, 10 en 15 kilometer. Trainingsmaatjes in Groningen Finn en Wouter kwamen op de kortste afstand als eerst over de meet. "Als kind heb ik de TT Run wel eens gedaan en als volwassene de Asserstadsloop. Dit is veel mooier. Start op circuit, finish hier. Het hele parcours is leuk", aldus winnaar Finn.


"Na afloop een borreltje dat vlakbij is, gelukkig", voegt nummer twee van de TT City Run Wouter toe. "Die heb ik wel verdiend.”


Bron: RTV Drenthe 

Staat jouw uitslag er niet tussen of heb je een naam- of afstandswijziging? Mail ons dan op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan passen we het zo snel mogelijk aan.

Foto: Tobias van der Wielen

uitslagen 5,4 km, 10 km & 14,6 km

uitslagen ultraware business run

Je opent automatisch de individuele uitslagen. Benieuwd naar de teamresultaten? Klik dan op ’Teams’. 

uitslagen Animo College run

uitslagen plateau 1 km kidsrun, 100% recreatief & on wheels

Vind het antwoord op je vraag

Omdat we je goed én snel willen helpen, hebben we alle meestgestelde vragen voor je op een rijtje gezet.