On Wheels

De TT City Run is er voor iedereen! Tijdens On Wheels kunnen onder meer handbikers, wheelers, framerunners, skaters/skeelers en mensen met een loopfiets of step een uur lang actief zijn op het TT Circuit. 


Om alles zo veilig mogelijk te houden hanteren we een minimale snelheid van 10 kilometer per uur en is maximaal 35 kilometer per uur toegestaan. Ook vragen we deelnemers een helm te dragen en is wielrennen (met uitzondering van een loopfiets en tricycle) niet toegestaan. 

Deelnemers starten om 10.45 uur en mogen een uur lang actief zijn op het TT Circuit.

inbegrepen bij inschrijving

Foto: Gerrit van den Poll

Extra's

  • Bioracer runningshirt (€ 30,-): Loop de TT City Run in het unieke runningshirt.

  • Vervoer van de binnenstad naar het TT Circuit (€ 5,-): Maak het jezelf gemakkelijk en zet je fiets of auto in de binnenstad van Assen. Parkeer je de auto bij het circuit? Dan kun je deze upgrade ook na afloop gebruiken.

  • Donatie Energy4All: Stichting Energy4All zet zich in om energiestofwisselingsziekten meer bekendheid te geven en zo snel mogelijk een medicijn te vinden om deze ziekte te stoppen.

Startnummers ophalen

De startnummers zijn op 17 juni vanaf een uur voorafgaand aan de start van het onderdeel af te halen op het TT Circuit ter hoogte van het tankstation op het binnenterrein. 


Hulp bij deelname

Wist je dat voor instellingen uit Assen en omstreken een vast contactpersoon is die op de dag zelf je ook graag helpt met alle zaken rondom aangepast sporten en inclusie? Je kunt voor vragen over deelname vanuit met een groep terecht bij Karin Poelstra en/of Frank Beekman.


Karin Poelstra - Medewerker uitvoering Sportakkoord, Assen Sportstad - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Frank Beekman - organisatie TT City Run - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Vind het antwoord op je vraag

Omdat we je goed én snel willen helpen, hebben we alle meestgestelde vragen voor je op een rijtje gezet.