Plateau Kidsrun

Zit jij op de basisschool en wil jij alleen of samen met jouw vriendjes of vriendinnetjes meedoen aan de TT City Run? Geef je dan op voor de Plateau Kidsrun. Deelname is gratis! Deze Plateau Kidsrun is onderdeel van de Scholencompetitie AssenRuns.


Meedoen

Voor de groepen 3 t/m 8 is er een mooi parcours van 1,2 km uitgezet, voor de kinderen van de groepen 1 en 2 is het parcours 500 m. De plek waar je start is ook meteen de finish.

Bij de jongste lopers van de groepen 1 en 2 is het toegestaan dat er 1 ouder/verzorger meeloopt. Jullie starten dan samen achteraan in het startvak. Dit parcours wil jij natuurlijk zo snel mogelijk afleggen! Als je meedoet krijg je een eigen startnummer. Ook kun je jouw naam in de uitslagenlijst vinden zodat je aan iedereen kunt laten zien hoe snel jij was.


Daarnaast is de Plateau Kidsrun onderdeel van de Scholencompetitie AssenRuns en telt jouw uitslag mee in deze competitie.

Parcours

inbegrepen bij inschrijving

Foto: Tobias van der Wielen

Prijsuitreiking

De drie snelste meisjes en de drie snelste jongens per categorie worden gehuldigd op het podium. Natuurlijk hebben wij voor deze winnaars mooie prijzen.


Extra's

  • Bioracer runningshirt Kids (Pre-sale € 19,50): Loop de tweede editie van de TT City Run mee in het flitsende ontwerp met fluorescerende accenten. Verkrijgbaar in maat 128 t/m 164.

  • Startnummer verzenden (€ 1,75): Bij inschrijving voor 4 mei 2024 kan het startnummer naar je worden toegestuurd. Het startnummer wordt ongeveer twee weken voorafgaand aan het evenement verstuurd en bezorgd op het ingevulde adres van de bestelling.

  • Donatie Energy4All: Stichting Energy4All zet zich in om energiestofwisselingsziekten meer bekendheid te geven en zo snel mogelijk een medicijn te vinden om deze ziekte te stoppen.


Programma

Locatie: de Brink


Starttijden

Tijd

Activiteit

11.00 – 12.15

Afhalen startnummers Plateau Kids Run

12.00

Start 1.2 KM groep 6, 7, 8*

12.10

Start 1.2 KM groep 3,4,5*

12.25

Start 500 M groep 1, 2*


Prijsuitreiking

Tijd

Activiteit


12.45 - 13.30

Prijsuitreiking 1,2 km groep 6, 7, 8

Prijsuitreiking 1,2 km groep 3,4,5

Prijsuitreiking 500 m groep 1, 2

Cheque overhandiging goede doel

*Starttijden zijn onder voorbehoud.

Plateau IS OFFICIEEL SPONSOR ÉN NAAMGEVER VAN DE KidsRUN

Speciaal voor alle jonge hardlopers is Plateau trotse sponsor van de Plateau Kidsrun. We geloven dat actief blijven en gezond zijn belangrijk is. En wat is er beter dan kinderen te betrekken bij een leuk en energiek hardloopevenement? De Plateau Kidsrun is de perfecte gelegenheid voor kinderen om deel te nemen aan een gezonde activiteit, nieuwe vrienden te ontmoeten en te genieten van de natuur.
Als sponsor van dit evenement is Plateau er om alle jonge hardlopers aan te moedigen terwijl ze de finishlijn passeren. We kunnen niet wachten om hun trotse, lachende gezichten te zien en hun prestaties te vieren!

De Plateau Kidsrun is onderdeel van de Scholencompetitie AssenRuns. 

Vind het antwoord op je vraag

Omdat we je goed én snel willen helpen, hebben we alle meestgestelde vragen voor je op een rijtje gezet.