100% recreatief

Wil jij graag meedoen aan de TT City Run, maar dan wel prikkelarm? Schrijf je dan in voor 100% recreatief. Deze prikkelarme versie van de TT City Run vindt plaats op het TT Circuit en gaat over maximaal één ronde (4,4 kilometer).


De minimale snelheid is 4 kilometer per uur, de maximale snelheid 8. Deelnemers zonder tijdsregistratie kunnen de afstand verkorten via een speciale doorsteek. 

Deelnemers starten om 9.30 uur en gaan maximaal één ronde vol snelheid over het TT Circuit.

Inbegrepen bij inschrijving

extra informatie

  • Parkeren kan bij de ingang van het TT Circuit aan de Tunnelweg

  • Deelnemers met een beperking kunnen – op vertoon van hun invalidenkaart – doorrijden naar het binnenterrein. Dit geldt ook voor cliëntvervoer van instellingen.


Extra's te bestellen bij jouw inschrijving

  • Bioracer runningshirt (€ 30,-): Loop de TT City Run in het unieke runningshirt.

  • Startpakket laten verzenden (€ 1,50): je kunt jouw startpakket vanaf zo’n twee weken voor het evenement ophalen in de binnenstad van Assen. Kies je voor verzenden? Dan wordt het pakket bij jou thuisbezorgd. 

  • Vervoer van de binnenstad naar het TT Circuit (€ 5,-): Maak het jezelf gemakkelijk en zet je fiets of auto in de binnenstad van Assen. Parkeer je de auto bij het circuit? Dan kun je deze upgrade ook na afloop gebruiken.

  • Donatie Energy4All: Stichting Energy4All zet zich in om energiestofwisselingsziekten meer bekendheid te geven en zo snel mogelijk een medicijn te vinden om deze ziekte te stoppen.Vind het antwoord op je vraag

Omdat we je goed én snel willen helpen, hebben we alle meestgestelde vragen voor je op een rijtje gezet.