100% recreatief

Wil jij graag meedoen aan de TT City Run, maar dan wel prikkelarm? Schrijf je dan in voor 100% Recreatief. Deze prikkelarme versie van de TT City Run vindt plaats op het TT Circuit en gaat over maximaal één ronde (4,4 kilometer).


De minimale snelheid is 4 kilometer per uur, de maximale snelheid 8. Deelnemers zonder tijdsregistratie kunnen de afstand verkorten via een speciale doorsteek. 

Doe je mee met 100% Recreatief dan ga je maximaal één ronde vol snelheid over het heilige asfalt van het TT Circuit.

Inbegrepen bij inschrijving

Foto: Tobias van der Wielen

extra informatie

  • Parkeren kan bij de ingang van het TT Circuit aan de Tunnelweg

  • Deelnemers met een beperking kunnen – op vertoon van hun invalidenkaart – doorrijden naar het binnenterrein. Dit geldt ook voor cliëntvervoer van instellingen.


Extra's te bestellen bij jouw inschrijving

  • Bioracer runningshirt Kids (Pre-sale € 19,50): Loop de tweede editie van de TT City Run mee in het flitsende ontwerp met fluorescerende accenten. Verkrijgbaar in maat 128 t/m 164.

  • Bioracer runningshirt Unisex (Pre-sale € 27,50):  Loop de tweede editie van de TT City Run mee in het flitsende ontwerp met fluorescerende accenten. Verkrijgbaar in maat XXS t/m XXL.

  • Startnummer verzenden (€ 1,75): Bij inschrijving voor 4 mei 2024 kan het startnummer naar je worden toegestuurd. Het startnummer wordt ongeveer twee weken voorafgaand aan het evenement verstuurd en bezorgd op het ingevulde adres van de bestelling.

  • Donatie Energy4All: Stichting Energy4All zet zich in om energiestofwisselingsziekten meer bekendheid te geven en zo snel mogelijk een medicijn te vinden om deze ziekte te stoppen.

HULP BIJ DEELNAME

Wist je dat voor instellingen uit Assen en omstreken een vast contactpersoon is die op de dag zelf je ook graag helpt met alle zaken rondom aangepast sporten en inclusie? Je kunt voor vragen over deelname vanuit met een groep terecht bij Karin Poelstra en/of Frank Beekman.


Karin Poelstra - medewerker uitvoering Sportakkoord, Assen Sportstad - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Frank Beekman - organisatie TT City Run - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vind het antwoord op je vraag

Omdat we je goed én snel willen helpen, hebben we alle meestgestelde vragen voor je op een rijtje gezet.