100% recreatief

Wil jij graag meedoen aan de TT City Run, maar op een andere wijze dan hardlopend van het TT-circuit naar de binnenstad? Schrijf je dan in voor 100% Recreatief. Deze versie start en finisht op het circuit.


Je wandelt, loopt hard of wisselt dit af. In snelheidstermen zoals passend bij de TT komt dit neer op een snelheid tussen de 4 en 8 kilometer per uur. Meedoen en plezier hebben staat bij 100% recreatief voorop.  
Wil je meedoen maar lukt het je niet om een volle ronde te lopen? Deelnemers zonder tijdsregistratie kunnen de afstand verkorten via een speciale doorsteek.  

Doe je mee met 100% recreatief dan ga je maximaal één ronde vol eigen snelheid over het heilige asfalt van het TT Circuit. Doe ook mee! 

Inbegrepen bij inschrijving

Foto: Tobias van der Wielen

extra informatie

  • Parkeren kan bij de ingang van het TT Circuit aan de Tunnelweg. 

  • Deelnemers met een lichamelijke beperking kunnen – op vertoon van hun invalidenkaart – doorrijden naar het binnenterrein.

  • Clientvervoer van zorgorganisaties kunnen doorrijden naar het binnenterrein.

 

Extra's te bestellen bij jouw inschrijving

  • Bioracer runningshirt Kids (Pre-sale € 19,50): Loop de tweede editie van de TT City Run mee in het flitsende ontwerp met fluorescerende accenten. Verkrijgbaar in maat 128 t/m 164. 

  • Bioracer runningshirt Unisex (Pre-sale € 27,50):  Loop de tweede editie van de TT City Run mee in het flitsende ontwerp met fluorescerende accenten. Verkrijgbaar in maat XXS t/m XXL.

  • Startnummer verzenden (€ 1,75): Bij inschrijving voor 4 mei 2024 kan het startnummer naar je worden toegestuurd. Het startnummer wordt ongeveer twee weken voorafgaand aan het evenement verstuurd en bezorgd op het ingevulde adres van de bestelling.

  • Donatie Energy4All: Stichting Energy4All zet zich in om energiestofwisselingsziekten meer bekendheid te geven en zo snel mogelijk een medicijn te vinden om deze ziekte te stoppen.

PROGRAMMA


Tijd

Activiteit

9.00

TT Circuit open voor deelnemers en bezoekers 100% Recreatief + On Wheels

9.15 – 9.45

Ophalen startpakketten 100% Recreatief

10.00

Start 100% Recreatief*

11.00

Einde 100% Recreatief

*Starttijden zijn onder voorbehoud.


VRAGEN OVER TOEGANKELIJKHEID 

Mensen die op een of andere wijze drempels ervaren kunnen hierover in gesprek met Karin Poelstra of Janine Slager zodat wensen vooraf doorgenomen worden en de dag zelf als een geweldige dagje uit wordt ervaren.  


Karin Poelstra - Coördinator Inclusie en Toegankelijkheid | Assen Sportstad - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Janine Slager – ondersteunend organisatie TT City Run -Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

HULP BIJ DEELNAME 

Wist je dat voor instellingen uit Assen en omstreken een vast contactpersoon is die op de dag zelf je ook graag helpt met alle zaken rondom aangepast sporten en inclusie? Je kunt voor vragen over deelname met een groep terecht bij Karin Poelstra en/of Janine Slager via tDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ​

Vind het antwoord op je vraag

Omdat we je goed én snel willen helpen, hebben we alle meestgestelde vragen voor je op een rijtje gezet.