Animo College Run

Zit jij op de middelbare school en wil jij alleen of met jouw vrienden meedoen aan de TT City Run? Speciaal voor alle leerlingen van de middelbare scholen in Assen hebben we de Animo College Run.


Meedoen met School of individueel

De Animo College Run gaat over een parcours van 5,4 km of 10 km waarbij je start op het TT Circuit en vervolgens richting de binnenstad van Assen gaat. De Animo College Run krijgt een eigen start, waardoor je het hele parcours samen met je leeftijdsgenoten loopt! 


Deelnemers kunnen zich inschrijven via onderstaande button. Scholen die graag zelf het ticket (bijv. gratis of met korting) willen aanbieden aan hun leerlingen kunnen mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afstanden

5,4 KM HARDLOPEN

Start op het TT Circuit en finish in het sfeervolle centrum van Assen.


10 KM HARDLOPEN

Start met 1 volle ronde op het TT Circuit en finish in het sfeervolle centrum van Assen.


inbegrepen bij inschrijving

Foto: Tobias van der Wielen

Prijsuitreiking categorieën

De drie snelste vrouwen en de drie snelste mannen per afstand worden gehuldigd op het podium. Natuurlijk hebben wij voor deze winnaars mooie prijzen. Daarnaast wordt er gestreden om de snelste school te worden.


Extra's

  • Bioracer runningshirt Kids (Pre-sale € 19,50): Loop de tweede editie van de TT City Run mee in het flitsende ontwerp met fluorescerende accenten. Verkrijgbaar in maat 128 t/m 164.

  • Bioracer runningshirt Unisex (Pre-sale € 27,50):  Loop de tweede editie van de TT City Run mee in het flitsende ontwerp met fluorescerende accenten. Verkrijgbaar in maat XXS t/m XXL.

  • Startnummer verzenden (€ 1,75): Bij inschrijving voor 4 mei 2024 kan het startnummer naar je worden toegestuurd. Het startnummer wordt ongeveer twee weken voorafgaand aan het evenement verstuurd en bezorgd op het ingevulde adres van de bestelling.

  • Donatie Energy4All: Stichting Energy4All zet zich in om energiestofwisselingsziekten meer bekendheid te geven en zo snel mogelijk een medicijn te vinden om deze ziekte te stoppen.


Starttijden zijn onder voorbehoud.


Animo – producent van professionele koffieapparatuur - is officieel sponsor én naamgever van de College Run

Naast goede koffie (in het onderwijs) staat vitaliteit hoog in het vaandel bij het Assense bedrijf Animo en daarom is er een goede match met de TT Run. Wie veel beweegt, verbruikt veel energie. Dat geldt voor sporters, maar ook voor de trainers aan de kant, de toeschouwers langs de zijlijn en voor hen die gewoon een dagje op pad zijn met vrienden of kinderen. Een goede kop koffie, geeft je extra energie.

Voor schoolkantines, de kantine van de sportclub, voor de tribunes van de vereniging of voor het terras aan het water; Animo heeft voor elke vraag de passende oplossing voor het schenken van koffie en thee – in kleine en grote hoeveelheden.

Vind het antwoord op je vraag

Omdat we je goed én snel willen helpen, hebben we alle meestgestelde vragen voor je op een rijtje gezet.