Animo College Run

Zit jij op de middelbare school en wil jij alleen of met jouw vrienden meedoen aan de TT City Run? Speciaal voor alle leerlingen van de middelbare scholen in Assen hebben we de Animo College Run.


Meedoen met School of individueel

De Animo College Run gaat over een parcours van 5,4 km of 10 km waarbij je start op het TT Circuit en vervolgens richting de binnenstad van Assen gaat. De Animo College Run krijgt een eigen start, waardoor je het hele parcours samen met je leeftijdsgenoten loopt! 


Via de onderstaande knop "school aanmelden" kunnen scholen zich inschrijven, alle studenten ontvangen dan een inschrijflink via hun teamcaptain. 

Afstanden

5,4 KM HARDLOPEN
Deelnemers starten rond 15.10 uur op het TT Circuit.


10 KM HARDLOPEN
Deelnemers starten vanaf 15.05 uur op het TT Circuit.


inbegrepen bij inschrijving

Prijsuitreiking categorieën

De drie snelste vrouwen en de drie snelste mannen per afstand worden gehuldigd op het podium. Natuurlijk hebben wij voor deze winnaars mooie prijzen.


startpakketten en extra informatie

Nog minder dan 2 weken en dan vindt de Animo College Run plaats. De startpakketten staan al klaar en zullen op school worden bezorgd voor de deelnemers van het Nassau College, CS Vincent van Gogh en de Sport- & Beweegcampus. (Check even of dit de scholen zijn die ze afgeleverd krijgen)


Wat ook goed is om te weten is de volgende informatie:

- De studenten kunnen met hun OV-chipkaart gebruik maken van het busvervoer.

- De studenten kunnen gebruik maken van de kledingwagens voor hun spullen, deze moeten in een afgesloten tas worden ingeleverd.

- Waardevolle spullen kunnen ook bij de kledingwagens worden ingeleverd, hoewel we ten zeerste afraden deze mee te nemen. In bewaring geven is altijd op eigen risico.


Extra's

  • Bioracer runningshirt (€ 30,-): Loop de TT City Run in het unieke runningshirt.

  • Vervoer van de binnenstad naar het TT Circuit (€ 5,-): Maak het jezelf gemakkelijk en zet je fiets of auto in de binnenstad van Assen. Parkeer je de auto bij het circuit? Dan kun je deze upgrade ook na afloop gebruiken.

  • Donatie Energy4All: Stichting Energy4All zet zich in om energiestofwisselingsziekten meer bekendheid te geven en zo snel mogelijk een medicijn te vinden om deze ziekte te stoppen.


Starttijden zijn onder voorbehoud.


Deze scholen doen mee met de Animo College Run

Animo – producent van professionele koffieapparatuur - is officieel sponsor én naamgever van de College Run

Naast goede koffie (in het onderwijs) staat vitaliteit hoog in het vaandel bij het Assense bedrijf Animo en daarom is er een goede match met de TT Run. Wie veel beweegt, verbruikt veel energie. Dat geldt voor sporters, maar ook voor de trainers aan de kant, de toeschouwers langs de zijlijn en voor hen die gewoon een dagje op pad zijn met vrienden of kinderen. Een goede kop koffie, geeft je extra energie.

Voor schoolkantines, de kantine van de sportclub, voor de tribunes van de vereniging of voor het terras aan het water; Animo heeft voor elke vraag de passende oplossing voor het schenken van koffie en thee – in kleine en grote hoeveelheden.

Vind het antwoord op je vraag

Omdat we je goed én snel willen helpen, hebben we alle meestgestelde vragen voor je op een rijtje gezet.