Animo College Run

Zit jij op de middelbare school en wil jij alleen of met jouw vrienden meedoen aan de TT City Run? Speciaal voor alle leerlingen van de middelbare scholen in Assen hebben we de Animo College Run.


Meedoen met School of individueel

De Animo College Run gaat over een parcours van 5,4 km waarbij je start op het TT Circuit en vervolgens richting de binnenstad van Assen gaat. De Animo College Run is een aparte competitie binnen de competitie van de TT City Run. 


Deelnemers kunnen zich inschrijven via de link in de mail die ze via school gekregen hebben. Heb je die link niet via school gekregen, mail dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afstanden

5,4 KM HARDLOPEN

Start op het TT Circuit en finish in het sfeervolle centrum van Assen.


inbegrepen bij inschrijving

Foto: Tobias van der Wielen

Prijsuitreiking categorieën

De drie snelste vrouwen en de drie snelste mannen per afstand worden gehuldigd op het podium. Natuurlijk hebben wij voor deze winnaars mooie prijzen. Daarnaast wordt er gestreden om de snelste school te worden.


Extra's


  • Donatie Energy4All: Stichting Energy4All zet zich in om energiestofwisselingsziekten meer bekendheid te geven en zo snel mogelijk een medicijn te vinden om deze ziekte te stoppen. 
    Laat je nu sponsoren en haal geld op voor het goede doel. Iedereen die meedoet kan zich laten sponsoren en de TT City run lopen voor het goede doel. Wil je dit, of wil je meer info hierover, mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


programma


TT Circuit – startnummers ophalen en gebruik kledingwagens

Tijd

Activiteit

13.30

TT Circuit open voor deelnemers en bezoekers 5,4 KM – 10 KM – 14,6 KM

13.30 – 14.45

Afhalen startnummers + gebruik kledingwagens

Vanaf 14.45 uur zijn de wegen afgesloten, zorg ervoor dat je op tijd op het TT Circuit aanwezig bent.


5,4 KM

Tijd

Activiteit

15.25

Startvakken open Wave 1 t/m 3

15.30

Warming-up

15.40

Start – 5,4 KM Wave 3 Animo College Run*


Prijsuitreiking

Tijd

Activiteit

16.20

Prijsuitreiking 5,4 KM, incl. Animo College Run

17.00

Prijsuitreiking Animo College Run - Snelste school

 * Starttijden zijn onder voorbehoud.


Animo – producent van professionele koffieapparatuur - is officieel sponsor én naamgever van de College Run

Naast goede koffie (in het onderwijs) staat vitaliteit hoog in het vaandel bij het Assense bedrijf Animo en daarom is er een goede match met de TT Run. Wie veel beweegt, verbruikt veel energie. Dat geldt voor sporters, maar ook voor de trainers aan de kant, de toeschouwers langs de zijlijn en voor hen die gewoon een dagje op pad zijn met vrienden of kinderen. Een goede kop koffie, geeft je extra energie.

Voor schoolkantines, de kantine van de sportclub, voor de tribunes van de vereniging of voor het terras aan het water; Animo heeft voor elke vraag de passende oplossing voor het schenken van koffie en thee – in kleine en grote hoeveelheden.


Animo ziet jullie op 22 juni graag na de finish bij de tent op de Brink. Daar praten we dan samen na over hoe het gegaan is.

Vind het antwoord op je vraag

Omdat we je goed én snel willen helpen, hebben we alle meestgestelde vragen voor je op een rijtje gezet.