On Wheels

De TT City Run is er voor iedereen! Tijdens On Wheels kunnen onder meer handbikers, wheelers, framerunners, skaters/skeelers en mensen met een loopfiets of step een uur lang actief zijn op het TT Circuit. 


Om alles zo veilig mogelijk te houden hanteren we een minimale snelheid van 10 kilometer per uur en is maximaal 35 kilometer per uur toegestaan. Ook vragen we deelnemers een helm te dragen en is wielrennen (met uitzondering van een loopfiets en tricycle) niet toegestaan. Doe je mee tijdens On Wheels? Dan kun je een uur lang actief zijn op het heilige asfalt van het TT Circuit.

inbegrepen bij inschrijving

Foto: Gerrit van den Poll

Extra's

  • Bioracer runningshirt Kids (Pre-sale € 19,50): Loop de tweede editie van de TT City Run mee in het flitsende ontwerp met fluorescerende accenten. Verkrijgbaar in maat 128 t/m 164.

  • Bioracer runningshirt Unisex (Pre-sale € 27,50):  Loop de tweede editie van de TT City Run mee in het flitsende ontwerp met fluorescerende accenten. Verkrijgbaar in maat XXS t/m XXL.

  • Startnummer verzenden (€ 1,75): Bij inschrijving voor 4 mei 2024 kan het startnummer naar je worden toegestuurd. Het startnummer wordt ongeveer twee weken voorafgaand aan het evenement verstuurd en bezorgd op het ingevulde adres van de bestelling.

  • Donatie Energy4All: Stichting Energy4All zet zich in om energiestofwisselingsziekten meer bekendheid te geven en zo snel mogelijk een medicijn te vinden om deze ziekte te stoppen.

Programma


Tijd

Activiteit

9.00

TT Circuit open voor deelnemers en bezoekers 100% Recreatief + On Wheels

10.30 – 11.00

Ophalen startpakketten On Wheels

11.15

Start On Wheels* 

12.15

Einde On Wheels

*Starttijden zijn onder voorbehoud.


Hulp bij deelname

Wist je dat voor instellingen uit Assen en omstreken een vast contactpersoon is die op de dag zelf je ook graag helpt met alle zaken rondom aangepast sporten en inclusie? Je kunt voor vragen over deelname met een groep terecht bij Karin Poelstra en/of Janine Slager via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ​

Vind het antwoord op je vraag

Omdat we je goed én snel willen helpen, hebben we alle meestgestelde vragen voor je op een rijtje gezet.