Veelgestelde vragen

Omdat we je goed én snel willen helpen, hebben we alle meestgestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Staat je vraag hier niet tussen, maar wil je wel graag antwoord? Stuur ons een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we beantwoorden hem zo spoedig mogelijk.


Parcours

Het parcours van de 5,4 - 10 - 14,6 KM is gelijk aan de eerste editie.

Het parcours voor de Kidsrun is nog niet bekend. Informatie volgt zodra dit bekend is.

Wil je graag wandelend mee doen aan de TT City Run? Kies dan voor 100% recreatief. Meer informatie hierover vind je hier.

Inschrijving

Inschrijven is mogelijk tot 21 juni of vol=vol.

Plateau Kidsrun, 5,4 KM, 10 KM en 14,6 KM recreanten:
- Heb je gekozen voor verzenden? Dan valt je startnummer tussen 17 en 20 juni bij je in de brievenbus.
- Heb je gekozen voor ophalen? Dan ligt je startnummer vanaf maandag 16 juni in de winkel van Intersport Vanderveen. Deze kun je daar ophalen t/m donderdag 20 juni, 16.00 uur.


Animo College Run, 10 KM Wedstrijdloop, Team Energy4All:
- Jouw startnummer ligt op zaterdag 22 juni klaar op het TT Circuit. Meer informatie volgt per e-mail.


Ultraware Business Run:
- Jullie startnummers worden op locatie bezorgd tussen 16 en 20 juni. Meer informatie volgt per e-mail. Heb je meerdere locaties? Dan adviseren we afstemming via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


On Wheels en 100% Recreatief
- Heb je gekozen voor verzenden? Dan valt je startnummer tussen 17 en 20 juni bij je in de brievenbus.
- Heb je gekozen voor ophalen? Dan ligt je startnummer vanaf maandag 16 juni in de winkel van Intersport Vanderveen. Deze kun je daar ophalen t/m donderdag 20 juni, 16.00 uur.
- Heb je een groepsinschrijving via Zorg & Welzijn, dan liggen de startnummers op zaterdag 22 juni klaar op het TT Circuit. Meer informatie volgt per mail.

Annuleren kan via je persoonlijke dashboard of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Restitutie: annuleren t/m 19 maart 2024 – volledige restitutie
                    annuleren vanaf 20 maart 2024 – geen restitutie mogelijkJe kunt het shirt toevoegen tijdens je inschrijving. 

Je kunt je shirtmaat in je inschrijving nog wijzigen t/m 19 maart 2024, daarna gaan de shirts in productie en is het niet meer mogelijk om je shirtmaat te wijzigen.

Je runningshirt ligt vanaf maandag 16 juni in de winkel van Intersport Vanderveen in Assen. Deze kun je daar ophalen t/m donderdag 20 juni, 16.00 uur.

Lukt dit niet dan ligt het 22 juni voor je klaar op het TT Circuit. 

In de week van 16 juni wordt je startnummer zichtbaar in je dashboard.

Schrijf je je in na 16 juni, dan duurt het 1 á 2 werkdagen voordat het startnummer zichtbaar is in je dashboard.

Bedrijven

Natuurlijk! Wij vinden het heel fijn dat jullie als bedrijventeam mee willen doen aan de TT City Run. Inschrijven kan via de inschrijfknop op de Ultraware Business Run pagina. Liever wat meer informatie, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deelnemers aan de Ultraware Business Run worden ontvangen op het TT Circuit. Exacte locatie wordt later bekend gemaakt.  

Parkeren

Parkeeradvies auto's binnenstad:

 • De Nieuwe Kolk
  500 plaatsen | 950 meter lopen naar station

 • Citadel
  550 plaatsen | 900 meter lopen naar station

 • Mercurius Assen
  288 plaatsen | 1,2 km lopen naar station


Parkeeradvies fietsen:

 • Stationsplein Assen

 • De Nieuwe Kolk

 • Koopmansplein


Als je van de binnenstad naar de start wilt óf van de finish terug naar het TT circuit maak dan gebruik van het openbaar vervoer. Zie hiervoor de reguliere dienstregeling. Er rijden geen pendelbussen. 


Let op! Kies je ervoor om je auto te parkeren bij het TT Circuit, houd er dan rekening mee dat het ongeveer 2 km lopen is vanaf de bushalte.

Busvervoer

Deelnemers kunnen gebruik maken van de reguliere busregeling. Bekijk de actuele vertrek- en aankomsttijden op 9292.nl

Uitslagen

Alle deelnemers ontvangen na het passeren van de finish de TT City Run medaille als herinnering aan dit evenement en hun prestatie. Dit is een kleurrijke, metalen medaille.

De uitslagen van de  TT City Run 2024 kun je vinden op onze uitslagen pagina.

Staat jouw uitslag er niet tussen of heb je een naam- of afstandswijziging? Mail ons dan op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan passen we het zo snel mogelijk aan.

We hebben tijdens de eerste editie van de TT City Run verschillende fotografen gehad die foto's hebben gemaakt, deze kun je terug vinden op deze pagina.

Overig

Wat leuk dat je ons wilt helpen als vrijwilliger tijdens de TT City Run. Stuur ons een mailtje of meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen contact met je op!

Er is niets fijner dan aangemoedigd worden terwijl je richting de finish gaat, je bent als bezoeker van harte welkom om de deelnemers aan te moedigen langs de route.

Houd onze social media kanalen en de website in de gaten en/of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen nieuws.

Ja, wij verzorgen kledingwagens.

Waardevolle spullen kunnen ook bij de kledingwagens worden ingeleverd, hoewel we ten zeerste afraden deze mee te nemen. In bewaring geven is altijd op eigen risico

Ben je iets waardevols verloren? Informeer dan na afloop van de TT City Run bij de organisatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ja, we hanteren de huisregels van het TT Festival. Deze hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet:

 • Glas en blikjes verboden
 • Geen alcohol onder de 18
 • Drugs, lachgas en wapens verboden
 • Gebruik de aanwezige toiletten, we houden van onze planten en bomen
 • Gebruik de fietsenstalling, dan hoef je niet kruipend naar huis
 • Wees voorzichtig met alcohol, bier morsen is zonde
 • Luister naar de instructies, voor je eigen veiligheid
 • Val anderen niet lastig, lachen is gratis

AssenRuns is een samenwerkingsverband van verschillende gerelateerde organisaties die in de gemeente Assen actief zijn. In het schooljaar 2023/2024 hebben zij de tiende editie van de competitie voor Asser basisscholen. Zo doet hieraan ook de Plateau Kidsrun mee.
Ook is er een klassement voor junioren en volwassen lopers, dat loopt over het kalenderjaar.
Iedere loop heeft zijn eigen website en organisatie. Daarbij staat AssenRuns voor het versterken van elkaars kwaliteiten, focus op bewegen, synergie creëren door samenwerking, professionalisering en continuïteit van loopsportevenementen in Assen!
​Ben je benieuwd naar meer informatie hierover? Bekijk dan de website van AssenRuns of check de hardloopkalender voor meer evenementen.

Vind het antwoord op je vraag

Omdat we je goed én snel willen helpen, hebben we alle meestgestelde vragen voor je op een rijtje gezet.