Plateau 1 KM Kidsrun

Zit jij op de basisschool en wil jij alleen of samen met jouw vriendjes of vriendinnetjes meedoen aan de TT City Run? Geef je dan op voor de Plateau 1 KM Kidsrun. Deelname is gratis! Deze Plateau 1 KM Kidsrun is onderdeel van de Scholencompetitie AssenRuns.


Meedoen

Speciaal voor de Plateau 1 KM Kidsrun is er een mooi parcours van 1 kilometer door de binnenstad afgezet. En die wil jij natuurlijk zo snel mogelijk afleggen! Als je meedoet krijg je een eigen startnummer. Ook kun je jouw naam in de uitslagenlijst vinden zodat je aan iedereen kunt laten zien hoe snel jij was. 

Programma

START 1 KM KIDSRUN - Startlocatie: kruising Hoofdlaan/rode Heklaan, Assen

13.58 uur - Startvakken zijn gereed
14.00 uur - Start groep 6, 7, 8

14.05 uur - Start groep 3, 4, 5

14.10 uur - Start groep 1, 2


PRIJSUITREIKING 1 KM KIDSRUN

14.20 uur - Prijsuitreiking groep 6, 7, 8

14.25 uur - Prijsuitreiking groep 3, 4, 5

14.30 uur - Prijsuitreiking groep 1, 2

14.35 uur - Cheque overhandiging Energy4All


inbegrepen bij inschrijving

Prijsuitreiking

De drie snelste meisjes en de drie snelste jongens per categorie worden gehuldigd op het podium. Natuurlijk hebben wij voor deze winnaars mooie prijzen.


Extra's

  • Bioracer runningshirt (€ 30,-): Loop de TT City Run in het unieke runningshirt.

  • Vervoer van de binnenstad naar het TT Circuit (€ 5,-): Maak het jezelf gemakkelijk en zet je fiets of auto in de binnenstad van Assen. Parkeer je de auto bij het circuit? Dan kun je deze upgrade ook na afloop gebruiken.

  • Donatie Energy4All: Stichting Energy4All zet zich in om energiestofwisselingsziekten meer bekendheid te geven en zo snel mogelijk een medicijn te vinden om deze ziekte te stoppen.


Starttijden zijn onder voorbehoud.


Plateau IS OFFICIEEL SPONSOR ÉN NAAMGEVER VAN DE COLLEGE RUN

Speciaal voor alle jonge hardlopers is Plateau trotse sponsor van de Plateau 1 KM Kidsrun. We geloven dat actief blijven en gezond zijn zo belangrijk is, en wat is er beter dan kinderen te betrekken bij een leuk en energiek hardloopevenement? De Plateau 1 KM Kidsrun is de perfecte gelegenheid voor kinderen om deel te nemen aan een gezonde activiteit, nieuwe vrienden te ontmoeten en te genieten van de natuur.
Als sponsor van dit evenement is Plateau er om alle jonge hardlopers aan te moedigen terwijl ze de finishlijn passeren en hun doelen bereiken. We kunnen niet wachten om hun glimlachende gezichten te zien en hun prestaties te vieren!

De Plateau 1 KM Kidsrun is onderdeel van de Scholencompetitie AssenRuns. 

Vind het antwoord op je vraag

Omdat we je goed én snel willen helpen, hebben we alle meestgestelde vragen voor je op een rijtje gezet.