Plateau 1 KM Kidsrun

Zit jij op de basisschool en wil jij alleen of samen met jouw vriendjes of vriendinnetjes meedoen aan de TT City Run? Geef je dan op voor de Plateau 1 KM Kidsrun. Deelname is gratis! Deze Plateau 1 KM Kidsrun is onderdeel van de Scholencompetitie AssenRuns.


Meedoen

Speciaal voor de Plateau 1 KM Kidsrun is er een mooi parcours van 1 kilometer uitgezet. En die wil jij natuurlijk zo snel mogelijk afleggen! Als je meedoet krijg je een eigen startnummer. Ook kun je jouw naam in de uitslagenlijst vinden zodat je aan iedereen kunt laten zien hoe snel jij was. Daarnaast is de Plateau 1KM Kidsrun onderdeel van de Scholencompetitie AssenRuns en telt jouw uitslag mee in deze competitie.

inbegrepen bij inschrijving

Foto: Tobias van der Wielen

Prijsuitreiking

De drie snelste meisjes en de drie snelste jongens per categorie worden gehuldigd op het podium. Natuurlijk hebben wij voor deze winnaars mooie prijzen.


Extra's

  • Bioracer runningshirt Kids (Pre-sale € 19,50): Loop de tweede editie van de TT City Run mee in het flitsende ontwerp met fluorescerende accenten. Verkrijgbaar in maat 128 t/m 164.

  • Startnummer verzenden (€ 1,75): Bij inschrijving voor 4 mei 2024 kan het startnummer naar je worden toegestuurd. Het startnummer wordt ongeveer twee weken voorafgaand aan het evenement verstuurd en bezorgd op het ingevulde adres van de bestelling.

  • Donatie Energy4All: Stichting Energy4All zet zich in om energiestofwisselingsziekten meer bekendheid te geven en zo snel mogelijk een medicijn te vinden om deze ziekte te stoppen.


Starttijden zijn onder voorbehoud.

Plateau IS OFFICIEEL SPONSOR ÉN NAAMGEVER VAN DE COLLEGE RUN

Speciaal voor alle jonge hardlopers is Plateau trotse sponsor van de Plateau 1 KM Kidsrun. We geloven dat actief blijven en gezond zijn zo belangrijk is, en wat is er beter dan kinderen te betrekken bij een leuk en energiek hardloopevenement? De Plateau 1 KM Kidsrun is de perfecte gelegenheid voor kinderen om deel te nemen aan een gezonde activiteit, nieuwe vrienden te ontmoeten en te genieten van de natuur.
Als sponsor van dit evenement is Plateau er om alle jonge hardlopers aan te moedigen terwijl ze de finishlijn passeren en hun doelen bereiken. We kunnen niet wachten om hun glimlachende gezichten te zien en hun prestaties te vieren!

De Plateau 1 KM Kidsrun is onderdeel van de Scholencompetitie AssenRuns. 

Vind het antwoord op je vraag

Omdat we je goed én snel willen helpen, hebben we alle meestgestelde vragen voor je op een rijtje gezet.