Plateau 1 KM Kidsrun

Zit jij op de basisschool en wil jij alleen of samen met jouw vriendjes of vriendinnetjes meedoen aan de TT City Run? Geef je dan op voor de Plateau 1 KM Kidsrun. Deelname is gratis! Deze Plateau 1 KM Kidsrun is onderdeel van de Scholencompetitie AssenRuns.


Meedoen

Speciaal voor de Plateau 1 KM Kidsrun is er een mooi parcours van 1 kilometer door de binnenstad afgezet. En die wil jij natuurlijk zo snel mogelijk afleggen! Als je meedoet krijg je een eigen startnummer. Ook kun je jouw naam in de uitslagenlijst vinden zodat je aan iedereen kunt laten zien hoe snel jij was. 

Afstand

1 KM HARDLOPEN
Deelnemers starten rond 14.00 uur.


inbegrepen bij inschrijving

Prijsuitreiking

De drie snelste meisjes en de drie snelste jongens per categorie worden gehuldigd op het podium. Natuurlijk hebben wij voor deze winnaars mooie prijzen.


Extra's

  • Bioracer runningshirt (€ 30,-): Loop de TT City Run in het unieke runningshirt.

  • Startpakket laten verzenden (€ 1,50): je kunt jouw startpakket vanaf zo’n twee weken voor het evenement ophalen in de binnenstad van Assen. Kies je voor verzenden? Dan wordt het pakket bij jou thuisbezorgd. 

  • Vervoer van de binnenstad naar het TT Circuit (€ 5,-): Maak het jezelf gemakkelijk en zet je fiets of auto in de binnenstad van Assen. Parkeer je de auto bij het circuit? Dan kun je deze upgrade ook na afloop gebruiken.

  • Donatie Energy4All: Stichting Energy4All zet zich in om energiestofwisselingsziekten meer bekendheid te geven en zo snel mogelijk een medicijn te vinden om deze ziekte te stoppen.


Starttijden zijn onder voorbehoud.


De Plateau 1 KM Kidsrun is onderdeel van de Scholencompetitie AssenRuns. 


Vind het antwoord op je vraag

Omdat we je goed én snel willen helpen, hebben we alle meestgestelde vragen voor je op een rijtje gezet.